Kuljettajaksi

Sinustako taksinkuljettaja?

Haluatko, että työsi olisi mielenkiintoista ja vaihtelevaa asiakaspalvelutyötä, jossa asiakkaat ja maisemat vaihtuvat tiuhaa tahtia? Omaatko kyvyn tulla toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa? Pidätkö hyvillä autoilla ajamisesta? Taksikuljettajan työ koostuu, paitsi viikonlopun juhlijoiden kotiin kuljettamisista, myös koululaisten ja vanhusväestön kanssa toimimisesta.

Kielitaitovaatimus: B1.2. Sujuva peruskielitaito (esim. kyky säännölliseen vuorovaikutukseen ja ilmaista informaatiota melko monipuolisesti)

Matkustajan mukava asiakaspalvelukokemus kuljettajan taholta on asia, jonka asiakas matkasta viimeksi muistaa. Työ koostuu, paitsi viikonlopun juhlijoiden kotiin kuljettamisista, myös koululaisten ja vanhusväestön kanssa toimimisesta.

Kurssit

Erityisryhmien kuljettajakurssi 21h sekä 7h Pori SEKÄ Kuljettajakoulutus

SYKSYN KURSSIT ILMOITETAAN ELOKUUSSA.

Satakunnan Aluetaksin koulutustilat, Oikokatu 1 28130 Pori

Traficom Taksinkuljettajan ajolupa

Aluetaksin välityksessä toimivalta kuljettajalta vaaditaan myös Traficomin Taksinkuljettajan ajolupa, tutustu vaatimuksiin.

Traficomin ajoluvan ehdit suorittaa aluetaksin kurssin aikana ja siihen lainaamme materiaalia. Edellytämme kuljettajakurssille osallistuvilta hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen osaamista.

Kuljettajakurssin hinta on 399€, alv.0%.
Hinta sisältää koemaksun, ajoharjoittelun ja lähiopetuksen. Kurssin voi maksaa myös osamaksulla.

Tulevat koulutukset

Lisätietoja tulevista koulutuksista voit tiedustella:

Teemu Huuhka (Pori ja Ulvila)
puh. 044 970 8225
teemu.huuhka@satakunnanaluetaksi.fi

Mia Kuusisto (Rauma)
puh. 044 333 4993
mia.kuusisto@satakunnanaluetaksi.fi

Hyppää rattiin ja aloita kilometrien mittainen uramatka!