Kuljettajaksi

Sinustako taksinkuljettaja?

Haluatko, että työsi olisi mielenkiintoista ja vaihtelevaa asiakaspalvelutyötä, jossa asiakkaat ja maisemat vaihtuvat tiuhaa tahtia? Omaatko kyvyn tulla toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa? Pidätkö hyvillä autoilla ajamisesta? Taksikuljettajan työ koostuu, paitsi viikonlopun juhlijoiden kotiin kuljettamisista, myös koululaisten ja vanhusväestön kanssa toimimisesta.

Mukava asiakaspalvelukokemus

Matkustajan mukava asiakaspalvelukokemus kuljettajan taholta on asia, jonka asiakas matkasta viimeksi muistaa. Työ koostuu, paitsi viikonlopun juhlijoiden kotiin kuljettamisista, myös koululaisten ja vanhusväestön kanssa toimimisesta.

Traficom Taksinkuljettajan ajolupa

Aluetaksin välityksessä toimivalta kuljettajalta vaaditaan myös Traficomin Taksinkuljettajan ajolupa, tutustu vaatimuksiin.

Traficomin ajoluvan ehdit suorittaa aluetaksin kurssin aikana ja siihen lainaamme materiaalia. Edellytämme kuljettajakurssille osallistuvilta hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen osaamista.

Kuljettajakurssin hinta on 399€, alv.0%.
Hinta sisältää koemaksun, ajoharjoittelun ja lähiopetuksen. Kurssin voi maksaa myös osamaksulla.

Tulevat koulutukset

Uusi kuljettajakurssi alkaa Raumalla 4.9.2023 ja Porissa 9.1.2024.

Lisätietoja tulevista koulutuksista voit tiedustella:

Teemu Huuhka (Pori ja Ulvila)
puh. 044 970 8225
teemu.huuhka@satakunnanaluetaksi.fi

Mia Kuusisto (Rauma)
puh. 044 333 4993
miakuusisto0@gmail.com

Hyppää rattiin ja aloita kilometrien mittainen uramatka!

Erityisryhmien kuljettajakurssi

Koulutuksen sisältö:

Erityisryhmiin kuuluvien asiakkaiden kohtaaminen: huomiot asiakaspalvelutapahtumassa.

Koulu- ja päivähoitokuljetuksiin liittyvät erityiskysymykset ja vaatimukset.

Käytännön harjoitukset: liikunta- ja toimintarajoitteisten asiakkaiden turvallinen avustaminen.

Monet taksipalvelujen tilaajat edellyttävät sopimuskumppaneiltaan erityisryhmien kuljettajakoulutusta. Kansaneläkelaitos KELAlla vaatimus tulee voimaan 1.1.2024 alkaen ja osalla hyvinvointialueista jo vuoden 2023 aikana.

Järjestämme taksiliikenteen erityisryhmien kuljettajakoulutuksia. Koulutuksen kesto on 3 päivää (21 h) ja koulutus täyttää uuden määräyksen taksinkuljettajan erityisryhmien kuljettajakoulutuksesta. Käytännön opetus on suoritettava paikan päällä. Saat todistuksen ja merkinnän Traficomin rekisteriin kokeen suoritettuasi.

Jos olet saanut taksinkuljettajan ajoluvan 1.7.2018 tai sen jälkeen, niin sinun tulee suorittaa kolmen päivän koulutus. Sitä ennen myönnetty ajolupa oikeuttaa osallistumaan pelkkään yhden päivän käytännön opetukseen.